Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дългогодишен съотборник на Томаш получава пост в ЦСКА?

20 септември 2024, 14:06 часа • 485 прочитания

Дългогодишен съотборник на Александър Томаш може да получи пост в ЦСКА. Става въпрос за бившия халф на „червените“ и доскорошен треньор на Етър Велико Търново Светослав Петров. Той в момента е без работа, след като бе уволнен от ръководството на „болярите“ в края на август.

Светослав Петров се срещнал с Филип Филипов

Колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че Светослав Петров е присъствал на вчерашната тренировка на ЦСКА на базата в Панчарево. Бившият полузащитник на „армейците“ е провел разговор с изпълнителния директор на клуба Филип Филипов, както и с шефа на школата Костадин Ангелов.

Светослав Петров

Светльо Петров е спряган за треньор на Локомотив София

Наскоро се заговори, че Светльо Петров може да замени Иван Колев начело на Локомотив София. Колегите от „Тема спорт“ обаче разкриват, че според запознати той е много по-близо до пост в ЦСКА, отколкото до треньорското кресло при столичните „железничари“.

Петров и Томаш вдигнаха титлата на България

Светослав Петров и Александър Томаш бяха съотборници в ЦСКА между 2000-та и 2004-та. Двамата бяха част от отбора спечелил титлата на България през сезон 2002/03. За последно Петров работи при „червените“ през 2011-та, когато бе помощник треньор на Милен Радуканов.

По-рано днес Александър Томаш заяви, че няма как в ЦСКА да има приповдигнато настроение след само една победа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес