Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите зодии в леглото

22 октомври 2022, 22:27 часа

Връзките са нещо повече от астрологията, но звездите могат да ви помогнат да научите повече за себе си, партньора си, връзката и любовния си живот.

Познаването на нечий слънчев знак може да ви покаже колко добре се разбирате романтично и сексуално. Ако търсите малко повече информация, продължете да четете, за да разберете коя е най-страстната зодия.

Най-добрите зодии в леглото

Овен

Страстта е решаващо качество за огнената зодия Овен. Представителите на зодията са склонни да губят бързо своите чувства, ако не усещат сила. Управляван от Марс, планетата на действието и секса, и като първи знак на Зодиака, Овенът е свикнал да поема контрола върху действията си. В спалнята не е по-различно. Овните подхождат смело, поемат инициатива. С тях винаги е горещо и ви карат да искате още и още.

4-те най-страстни зодии, които са винаги готови за любов

Везни

Везните са най-тясно свързани с дългосрочни партньорства. Но не винаги искат ангажираност или привързаност, за да се насладят на случаен флирт. Везните са управлявани от романтична и чувствена Венера. Стилът им на общуване е лек, естетичен и красив. Те виждат изкуство в прекарването с друг човек в спалнята.

В спалнята сте много щедри и повече от готови да изпълните фантазиите на партньора си. Забавлявате се най-много с партньор, който не се страхува да разменя ролите, за да поддържа нещата интересни.

Телец

Телците полагат много усилия, за да станат нещата както те искат и както трябва според тях. Телецът се управлява от Венера, планетата на привличането и романтиката. Вие обожавате бавно изгарящите роматични чувства и сте известни с любовта си към физическото докосване и удоволствията от всякакъв вид. Като земна зодия обичате да отделяте време с любовна игра и да карате партньора си да се чувства разглезен. Телецът завършва вечерта с гушкане и мили думи.

Тези зодии ще ви изненадат със своята СТРАСТ

Лъв

Лъвовете са чувствени и имат похотлив сексуален апетит, защото са управлявани от огнената енергия на Слънцето. Лъвът има ослепителен чар и макар някои да бъркат тази увереност с его, няма по-лоялен, смел и страстен знак. Най-важната част от романтиката и секса за вас е да си прекарвате добре. Искате да бъдете себе си и да се отпуснете напълно. Сексът с Лъв винаги ще бъде пламенен и много забавен. Вие не се вземате твърде на сериозно и предпочитате да живеете за момента.

Стрелец

Сексът е част от многото приключения на Стрелеца. Той никога не е скучен.

Като огнен знак, вие жадувате за страст и желание за физическа близост с другите и не се страхувате от случайна връзка или връзка за една нощ. В спалнята вие обичате забавленията и търсите силни усещания. Не се страхувате да опитате нещо ново и да експериментирате.

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес