Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-алчните мъже са от тези зодии (част II)

18 октомври 2020, 11:20 часа

В продължение…

Ако се питате има ли и кои са най-алчните, скъперници мъже, веднага ви споделяме.

Телец

Това са онези праволинейни, но и стиснати личности от зодия Телец. Те винаги са уверени, че са прави и никога няма да позволят и стотинка да мине покрай тях. Те постоянно учат всички, как да живеят и как да се отнасят към парите. Истината, обаче е, че самите те не спазват тези правила. За тях е по-важно контролът, върху паричния поток на семейството да преминава само, през тях. Може да спестите от всичко, но не и от тях. Те обичат подаръците и вярват, че те са център на Вселената. Другите могат просто да чакат. Мъжът Телец е по-вероятно да купи нещо за себе си, отколкото за своята избраница. И ако говорим за семейство, едва ли някога ще може да чакате подаръци от тях.

Рак

Ако Ракът има пари, той по-скоро ще ги похарчи за лукс и комфорт, отколкото за покупка на подаръци за някого. Раците са много надути. За тях е важно, всичко да е красиво и богато у дома, да са заобиколени от луксозни интериорни предмети.

Ако избраницата им се вписва в такъв дизайн, тогава бъдете сигурни, че я имат по-скоро за скъпа ваза. Но едва ли ще купят нещо лично за нея, въпреки че тя ще живее в комфорт и просперитет. Обикновено мъжът Рак не дават пари на никого. Тоест, малко вероятно е да се разделят с последната стотинка, но ако има някакви спестявания, да помогнат на приятели със заем, няма да е проблем. Когато, обаче се появи възможност, мъжът Рак със сигурност ще ви напомни, колко е щедър.

Разбира се, всички искаме да намерим мъж, достоен и щедър.

Един съвет:

Ако сте изправени, пред ярки представители на тези зодии тип „Скрудж“, не се опитвайте да ги превъзпитавате. Опитайте се да живеете с тях и да се задоволете с това, което имате, само, защото много ги обичате или просто намерете „вашият“ човек, който със сигурност ще чака да ви отрупа с подаръци.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес