Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магическите свойства на нещата около нас, за които дори не подозирате

30 август 2022, 20:00 часа

Около нас има много различни неща с необичайни свойства. Експерти разказаха какво представляват тези неща, какво е тяхното влияние върху биополето и съдбата на човек.

Има цял набор от магически предмети, за които може би сте чували нещо - например вуду кукли, подкови, ловци на сънища и така нататък. Оказва се, че не само те имат магически свойства.

1. Растения

Растенията са източник на живителна сила и благоприятна енергия. Например, има растения, които могат да опазят къщата от лоши хора. Те включват спатифилум, алое, кактус и някои други.

Има парични цветя и растения като Дебелата Мара, наричана още парично дърво, бамбук, мушкто. Такива растения привличат финансов късмет и помагат на човек да управлява финансите си по-ефективно.

Има и амулети като бодил, жълт кантарион, мента. Някои растения са способни да повлияят зле на енергията на дома и настроението на хората.

10 признака - Как да разбера дали имам МАГИЯ?

2. Животни

Животните не са нещо непознато, но си струва да кажем нещо и за тях. Влияят изключително благотворно върху енергетиката на дома и създават хармония сред четирите стени. В този случай котките от всякакъв цвят, кучетата, гризачите, птиците и рибите имат специална сила.

3. Подаръци

Всеки подарък има голяма сила. Тъй като те са заредени с любовта на човека, който ви го е подарил. Особено важни са онези подаръци, които са получени от близки или от любимия ви човек. Те носят късмет, дават положителни емоции и дори могат да действат като амулети.

Опасни магии с различни предмети

4. Предмети, които са принадлежали на вашите близки

Ако пазите предмети, принадлежали на вашите близки, тогава те могат да играят ролята на най-силния амулет. Например, това е характерно за бижутата. Старите снимки на хора, които не сте познавали, могат, напротив, да донесат проблеми. Стари снимки на родители или баби и дядовци можете да запазите за себе си.

По-добре е да изхвърлите обувките и дрехите или да ги дадете на нуждаещите се, въпреки че енергията им е близка до неутралната. Часовниците, например, е по-добре да се изхвърлят или да се продадат. Това важи особено за тези, които не работят.

5. Огледало

Огледалата са магически активни обекти, които отварят енергийни канали и засилват нашите емоции. Точно затова човек не трябва да ругае пред огледалото, да плаче, да желае зло на някого. Огледалата се използват в магията за подобряване на ефектите на свещите, както и за създаване на енергийни порти, които освобождават силата на Вселената. Две огледала, разположени едно срещу друго, могат да отворят портал към другия свят.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес