Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любопитна техника със сол, която пречиства целия дом от негативна енергия и лош късмет

04 ноември 2022, 16:19 часа

От бабите си сме чували често, че солта не се пилее и е по-ценна от златото. Тя не само влиза в кулинарията, а и във вярванията за практиките, пречистващи от лош късмет и зли очи.

Тя е позната от древни времена, като мощен елемент, прогонващ всичко лошо и има редица ритуали, с които да я използваме, за да си помогнем.

Махнете тези неща от дома си веднага, защото те са истински магнит за нещастия

Тази хитрина е един такъв прост ритуал, в който много хора вярват, че върши добра работа за късмета им, особено когато им липсва.

Можете да го използвате, когато нещо ви притеснява, знаете, че имате някакъв проблем или просто искате да се подсигурите, че енергията около вас е пречистена от нещастия и лоши очи.

Този ритуал, както и много други, трябва да се прави в определена фаза на луната, в случая намаляваща луна. Проверете лунния календар и изберете подходящия ден, в който също трябва да сте сигурни, че ще можете да се концентрирате без някой да ви безпокои.

Вземете чиния и изсипете в нея солта, като трябва да е достатъчна, че да изпишете в нея това, което ви тормози с една дума.

Сега вземете чаша с чиста вода, наречете я с избрани от вас думи, като например: "Измивам всичките си проблеми с тази чаша вода." и я излейте върху солта, като разбъркате, за да се разтвори напълно.

5 важни съвета за тези, които изпитват срив и изтичане на жизнена енергия

Когато се разтвори, я изсипете в мивката и пуснете водата.

Плацебо или не, подобни практики могат да ви успокоят и да изиграят ролята на медитация, като ви накарат да се почувствате по-добре.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес