Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да се отървете от любовната зависимост и да определите дали имате любовно заклинание?

30 март 2023, 11:00 часа

Понякога отношенията се развалят, разделяте се с човек, но не можете да се отървете от любовната зависимост и да се примирите с разбитите надежди. В един момент решавате, че сте една от жертвите на любовна магия и тази мисъл само влошава ситуацията. Как да се избегнете това състояние, да си върнете самочувствието и да започнете живота от нулата, казват експертите.

Как да разберете любовна магия ли имате?

Това е доста сложен, но мощен ритуал, който е в състояние да промени поведението на човек до неузнаваемост. Може да се извършва само от специалист с богат опит. Същият човек може да премахне зависимостта от любовна магия.

Като начало е нужно да определите дали наистина сте станали жертва на този ритуал или просто страдате от вътрешни комплекси, които не ви позволяват да се справите с емоциите си и да гледате на живота по-оптимистично.

Можете да определите това с помощта на църковна свещ, закупена в църквата. През нощта е нужно да останете сами в стаята, да седнете с лице на изток, да запалите свещ. Ако гори спокойно, без сажди и пукане, можете да сте сигурни, че върху вас няма любовна магия.

Неземно любовно щастие очаква тези 5 зодии през 2023 година

Как да се предпазим от магия?

За да се предпазите от любовна магия и от любовна зависимост, се използват различни защити. Всеки знае амулети под формата на обикновени игли, които защитават от тъмни сили и предизвикване на магии.

Ако нещо се обърка в отношенията ви с друг човек или започнете да изпитвате нездравословно привличане към него, което се поражда против волята ви, използвайте омагьосана игла, като я поставите върху дрехите си на определено място. За да подсилите защитния ѝ ефект, закачете върху нея черни и бели мъниста.

Билките и естествените материали също могат да ви предпазят от отрицателна енергия и да се отървете от нездравословни зависимости.

Китайска любовна магия за жени! Как да накарате мъжа да се влюби във вас

Ефективен обред за създаване на талисман срещу любовна магия

Можете да се отървете от любовната зависимост с помощта на специален ритуал, който се извършва на намаляваща луна. За целта ще ви трябват шест бели свещи и една червена, нова бяла кърпа и вашата четка за коса, която използвате. Също така трябва предварително да се запасите с нов гребен.

При залез останете сами в стаята, поставете бели свещи в кръг и червена свещ в средата. Също така в средата е нужно да сложите гребен, увит в кърпа. След това, на свой ред, в същия ред, в който са подредени, запалете всички свещи и помолете всички зли сили да ви напуснат.

След това изгасете свещите в обратен ред и заедно с гребена, увит в кърпа, ги погребете близо до дърво. Преди зазоряване трябва да се срешете с нов гребен. Сега той ще стане ваш талисман, ще ви помогне да пестите енергия и да се отървете от нездравословните зависимости.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес