Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кои са зодиите, които ВЕДНАГА забравят скандалите

10 декември 2020, 07:55 часа

Докато има зодии, които помнят с години нещо, което ги е наранило, то има други, които почти веднага забравят. Те много лесно могат да се освободят от тежките емоции и да продължат живота си напред, без да се връщат в дадени случки. Според астрологията, хората, които почти веднага забравят скандалите и пускат тежките емоции, са представители на тези 2 зодии:

Близнаци

Тези малки енциклопедии отчаяно искат да разберат света около тях. Един ден Близнаците са обсебени от морските бозайници, а на следващия разтърсват факти за абстрактни експресионистични художници. Ако те не могат да се ангажират с една задача или тема за дълго време, наистина ли очакваме от тях да държат в себе си тежки емоции? Що се отнася до навигирането на конфликта, Близнаците искат да го решат: Очаквайте бързи дебати и дълги разговори. Но след като извадят всички думи, въздушните знаци са свободни да продължат без възмущение. Близнаците са изключително отворени и приемат нещата около себе си такива, каквито са.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ПОМНЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ

Овен

Този страстен, огнен знак, бързо се запалва, но и бързо гасне. Овенът не се сдържа, когато става въпрос да изрази първоначалния си шок и ярост. Управляван от Марс, планетата на инстинкта, агресията и силата на волята, енергията на Овена е изправена пред конфликт. Когато забележат, че носите винтидж чантата, изчезнала от гардероба им преди месеци, пожарните знаци се засилват и директно ви питат за това. Смелият Овен няма нищо против да постави хората на мястото им. Предпочитат да разтоварят всичките си чувства наведнъж, отколкото да скрият нараняването си. Така могат да ги пуснат и да продължат напред. Овенът няма време да се взира в огледалото за обратно виждане.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес