Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 7 април

06 април 2017, 18:00 часа

Овен

Този петък не позволявайте на гордостта ви да вземе надмощие. Печелившата ви позиция ще бъде тази, в която сте готови на компромиси, при това не само един или два.

Телец

Този ден вие даден за любов. Направете така, че да се отдадете на романтиката ще имате незабравими преживявания. Не се затваряйте в себе си и покажете на всички около вас, колко сте романтични.

Близнаци

Този петък направете усилия да не не обръщате внимание на хора, които ви критикуват. Колкото повече им обръщате внимание, толкова повече ще ви се присмиват. Няма нужда да им доставяте такова удоволствие.

Рак

През този ден не се доверявайте на първото впечатление, защото може да се подведете. Дайте си повече време за анализ. Каквото и решение да се наложи да вземете, нека да не е първото дошло ви на ум.

Лъв

Този петък направете всичко възможно, за да сте повече време с любимия си човек. Може да се опитате да си тръгнете по-рано от работа.

Дева

Преминете през този ден много внимателно, стъпка по стъпка, особено сутринта. Не се опитвайте да бързате, така ще намалите удоволствието си от преживяването.

Везни

през този ден не очаквайте сред всичките мнения, които чуете, някое да бъде истинското, на което трябва да се доверите. Може би ще е най-добре да разчитате само на себе си, а вслушването в чужди съвети да оставите за други дни.

Скорпион

през този ден ще е добре да забравите за всякакъв егоизъм. Отдайте мислите си на околните и направете нещо добро за тях. Не си мислете, че освен вас на този свят не съществуват други хора.

Стрелец

Този петък е възможно да срещнете нови хора, с които ще е полезно да установите по-дълготрайни взаимоотношения. От тях може да получите информация, която сте търсили от много време.

Козирог

През този ден в основата на успеха ви ще бъде не бързината и ловкостта, а умението да представите в подходяща светлина идеите си. Важното е да не се опитвате да ги наложите с груба сила.

Водолей

През този ден днес ще ви се наложи да поправитенечия грешка. Със сигурност няма да ви е приятно, но с действията ви ситуацията ще се обърне във ваша полза.

Риби

Този петък се опитайте да бъдете максимално балансирани. Куркурмата действа много добре на тонуса и настроението. Вечерта не оставайте сами в компанията на алхокол и интернет.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес