Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 28 май

27 май 2016, 21:10 часа

Овен

През този ден се пазете от режещи предмети и не си играйте с огъня – в буквален смисъл. Бъдете внимателни, докато пресичате или шофирате. Не предприемайте рискове. Бъдете по-мълчаливи.

Телец

Днес се стремете да говорите абсолютно правилно и да не използвате никакви паразитни изрази, които обикновено присъстват в речника ви. В този момент дори и най-малката промяна на информацията може да ви донесе големи неприятности.

Близнаци

Това, което сънувате днес ще бъде почти пророчество. Сънищата ви ще ви дадат насоки на какво трябва да обърнете внимание и с какво да се заемете първо. Не пренебрегвайте значението им, но ги приемете положително.

Рак

Днес е възможно да нямате никакъв апетит. Това само по себе си не е толкова лошо, тъй като гладът води до очистване на организма. Помогнете си като си направите един разтоварващ ден на плодови сокове и повече вода. Опитайте се да хапнете плодове или зеленчуци.

Лъв

Днес наблегнете на по-лека храна, като плодове и зеленчуци. Сезонът позволява разтоварваща диета с изобилието от плодове и зеленчуци . Също така, това ще ви помогне да се освободите от физическото и емоционално напрежение.

Дева

Днес ако не можете да изразите правилно мислите и чувствата си с думи ще е по-добре да си мълчите. В противен случай рискувате да останете неразбрани или дори по-лошо – да бъдете разбрани погрешно.

Везни

В днешния ден природата и околните ще откликват много отчетливо на всяка произнесена от вас дума. Затова забравете празнодумството и критиката. Внимавайте, какво говорите, защото нещата, които изречете може и да се сбъднат.

Скорпион

Днес денят ще е изпълнен с промени. Силите ви ще нарастват и промените ще протичат и във самите вас. Всички тези процеси ще протичат напълно незабелязано и неосъзнато от вас.

Стрелец

През този ден може да се почувствате по- напрегнати от обикновено. Това е от многото емоции напоследък. Направете дихателни упражнения и не преживявайте еуфорията толкова силно, може да ви навреди.

Козирог

Ако сте замислили някаква авантюра (дори и любовна), днес е подходящ ден за осъществяването ѝ. Бъдете себе си и това ще е достатъчно. Вечерта не забравяйте да се обадите на този, на когото сте обещали. Опитайте се да бъдете по-отговорни.

Водолей

Днес не бъдете критични към себе си и към своите постъпки. Никой не е безгрешен и точно това ни прави хора. Отворете се към света направете всичко възможно за да помогнете на хората около вас.

Риби

Днес денят ще е много успешен за онези от вас, които не се страхуват да бъдат честни. Ще имате голям успех във всичко, което е свързано с борбата за справедливост и в нещата в които проявите благородство, великодушие и толерантност.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес