Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четири тайни знака, доказващи влиянието на тъмните сили

18 декември 2023, 14:22 часа

Ако познавате тези специални признаци на обсебване, лесно можете да определите дали човекът пред вас е добър или вече е погълнат от тъмните сили.

Нашият свят е изграден от баланс и равновесие и всяка част от него е еднакво светла и тъмна едновременно. Според ведическия астролог ние първоначално сме съставени от светлина и тъмнина! Но защо имаме толкова много страхове и суеверия относно тъмната страна? Експертът е сигурен: ние се страхуваме от самата мисъл за нашето тъмно начало и се опитваме по всякакъв начин да изгоним тази част от себе си, без да разбираме какви важни значения и задачи ни поставя тъмнината.

Как да прогоним злите сили от дома

Тъмната сила има важна мисия - тя ни сблъсква със сенчестата страна, която не приемаме в себе си в името на развитието на нашата душа.

Когато тъмната сила влезе в нас, ние го възприемаме като енергийна атака или негативно въздействие. В този случай, според експерти, има борба на силите вътре в нас. Важно е да се ангажирате в тези моменти с осъзнаване на себе си и личната си цел. В противен случай, тъмната сила ще надделее и ще овладее контрола над нас. Ето как хората стават обсебени.

Как разбирате, че тъмната сила ви е победила?

·       Поява на внезапни промени в настроението.

·       Има двуличие, „празни очи“, припадъци и животинска усмивка. В православието такива хора се наричат ​​„обладани“.

·       Човек може да не говори със собствения си глас, енергийното му ниво спада, страда от кошмари, появяват се гняв и раздразнение.

·       Нищо в живота не ви прави щастливи, появяват се апатия, униние, мисли за самоубийство.

Вижте кои предмети гонят тъмните сили

Ние отслабваме собствените си защити, когато обезценяваме всичко в живота си. Признаваме, че сме слаби. Ние истерично викаме за помощ в момент на отчаяние, докато създаваме обети и позволяваме да бъдем превзети в състояние на уязвимост.

За да избегнете негативно развитие, трябва да запомните, че балансът е важен във всичко в живота. Съществата се придържат към тези състояния, когато човек започва да се занимава със самокритика, самоанализ и да обезценява себе си и своите постижения, изпитвайки колосално чувство за вина.

Не можете да си позволите да мислите: „не мога да направя нищо в този живот“. Човек в това състояние започва да се самоизяжда отвътре, създавайки дупки, през които тъмната сила го атакува.

Основното нещо е да осъзнаем, че проникването на тъмните енергии е един вид тест по наш избор. И или води до развитие на душата и силен човешки потенциал, или разрушава всичко в живота ни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес