Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бяла магия преди зазоряване: Как да привлечем любовта?

20 април 2023, 16:00 часа

Магии, любовни заклинания и други влияния върху фините духовни въпроси съществуват от незапомнени времена, но не всички са безопасни и безвредни. Белите магии ще ви помогнат да намерите щастие в личния си живот, което не принуждава, а ви тласка да срещнете истинската си половинка.

Всяко заклинание за любов може да се превърне в нещастие, ако принудите избрания. Изкуствените чувства няма да донесат нищо добро, така че експертите препоръчват да се използват само тези, които се отнасят до бялата магия. Те са безвредни и ви позволяват да ускорите съдбоносна среща и не ви карат да се влюбвате против волята си. Гадаенето се прави преди зазоряване, така че първите слънчеви лъчи да държат заедно думи и действия.

10 признака - Как да разбера дали имам МАГИЯ?

1. Самотните сърца четат заклинания за бърза среща със сродната душа, излизайки навън или отваряйки прозорец към зората:

„Слънцето загрява земята с лъчите си, дава животворна светлина на всичко живо. Както слънчевите лъчи се появяват, така и срещата е точно зад ъгъла. Щастието ще ме намери, няма да мине."

С първите лъчи запалват алена свещ, поставят я на перваза на прозореца и я оставят да изгори докрай. Остатъка се поставя в торба и се закача на входната врата. След съдбовна среща тя се изнася от дома и се заравя.

2. В здрача преди зазоряване едно просто писмо ще помогне да се привлече любовта. Той се съставя, за да определи образа на бъдещия партньор, като описва дори малките неща: цвят на косата, височина, желани черти на характера. Писмото се поставя в бял плик, залепва се с бял восък за свещи и се скрива под възглавницата с думите:

„Ще опиша любовта си, през всяко разстояние ще я поканя на гости. Ще привлека щастието си с първите лъчи на слънцето, ще спася двама ни от самотата."

Пликът бива изгорен и не се показва на никого.

Как да се отървете от любовната зависимост и да определите дали имате любовно заклинание?

3. Една проста магия за изворна вода също ще помогне да се вдъхне любов в живота. Тя е вербувана предварително и призори се казва:

„Водата прониква навсякъде, храни всички живи същества. Ще се измия с вода три пъти, ще изпия глътка, ще обиколя целия свят с вътрешния си поглед, няма да подмина щастието си."

В чаша се налива вода точно за една глътка, а с останалата част се измивате три пъти и се оставя да капе по лицето.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес