Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Време е за "Чудните приказки на дядо. Край огъня"

14 октомври 2024, 10:41 часа • 330 прочитания

След топлия прием на малките читатели у нас, в навечерието на празничния сезон излиза трета книга от поредицата „Чудните приказки“ – този път разказани от дядо. С финия си и увлекателен език френската писателка Карин-Мари Амио представя седем нови истории, изпълнени с радост и магия. „Чудните приказки на дядо. Край огъня“, издавани от „Ентусиаст“, ще донесат желан уют в дългите студени нощи, като обещават много незабравими мигове с любимите хора. А красивите илюстрации на Жюли Мелан ще отведат цялото семейство в един вълшебен свят отвъд въображението.

За автора

Карин-Мари Амио израства, като слуша красиви приказки, и започва да създава свои собствени веднага щом се научава да пише. Днес тя е майка на осем деца и писател на пълен работен ден. Автор е на десетки детски книги.

Още: "Шаро Холмс и ужасът на призрачния замък" - приключение с 28 игри

Книгата

Настоящата книга ще срещне читателите с много вълнуващи герои и техните чудати приключения. Ще позволи ли господин Котарак на малките мишлета да слушат как свири пленителни мелодии на пианото? Ще успеят ли семейство Язовци да се приберат у дома насред сурова буря? Ще се зарадва ли стария Мечок на коледната изненада, която неговите приятели подготвят за него? А ще се научи ли пиленцето Плюмет на търпение, за да създаде нещо красиво?

Споделени моменти

„Чудните приказки на дядо. Край огъня“ показва на децата колко са важни обичта, грижата и споделените моменти. Всяка история разкрива как малките жестове на доброта могат да донесат щастие, а магията на живота се намира именно там – в милите думи, подадената ръка, усмивката и миговете, прекарани заедно със семейството.

Запознайте се с "Чудните приказки на баба" (СНИМКА)

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес