Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш към един от чужденците в ЦСКА: Опитвай да говориш повече на български

10 септември 2024, 14:43 часа • 3288 прочитания

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш държи здраво юздите в отбора и това е станало ясно по време на днешното занимание на „червените“. Колегите от „Дспорт“ съобщиха, че младият специалист се е обърнал към един от чужденците в своя отбор с думите: „Опитай да говориш повече на български“.

Томаш иска да се подобри комуникацията в ЦСКА

Името на футболиста, който е бил скастрен от Александър Томаш не се споменава, но действията на треньора ясно показват, че той иска иностранците да подобрят комуникацията си с българите в тима, както и с неговия щаб. В момента ЦСКА се готви за предстоящото гостуване на Локомотив София на базата си в Панчарево.

📸⚽️

Posted by CSKA Sofia FC on Tuesday, September 10, 2024

ЦСКА разполага с 34 футболисти в първия отбор

В първия отбор на ЦСКА има общо 34 футболисти. Това показва справка в авторитетния сайт „Transfermarkt“. От тях 19 са чужденци, а 15 българи. Сред родните играчи обаче са възстановяващите се от различни травми Илиан Антонов, Георги Чорбаджийски и Мартин Стойчев, както и футболистите, които се подвизават предимно в дубъла - Марк-Емилио Папазов, Йоан Борносузов, Петко Панайотов, Юлиян Илиев, Лъчезар Иванов, Иван Тасев и Марин Орлинов.

По-рано днес стана ясно, че елитен турски клуб може да отърве ЦСКА от трансферно разочарование.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес