Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кадиров: Мъск ми подари киберкамион, после го изключи дистанционно

19 септември 2024, 19:49 часа • 2109 прочитания

Чеченският лидер Рамзан Кадиров разпространи печален пост тази вечер, 19 септември, че милиардерът и собственик на "Тесла" Илон Мъск е разбил сърцето му с много "грозна" постъпка.

"Той прави скъпи подаръци от сърце, а след това ги изключва дистанционно", сподели мъката си Кадиров, търсейки съчувствие от последователите си в Telegram.

Припомняме, че през август Кадиров се похвали, че лично Мъск му бил подарил киберкамион в Грозни. Въодушевеният му пост тогава звучеше така: "Той е страхотен човек. Най-силният гений на нашето време и специалист. А киберкамионът ... несъмнено е една от най-добрите коли в света! Буквално се влюбих в тази кола."

Още: Мъск отрече да е дал на Кадиров киберкамион Tesla

Сега, оказва се, Мъск коварно е изключил дистанционно подаръка си, а за Кадиров това било ужасно "немъжка" постъпка.

"Сигурно си спомняте подаръка му - киберкамион, който ние оборудвахме с картечница и изпратихме в специалната военна операция (войната в Украйна). Автомобилът се справи добре с бойните мисии. Демонстрира маневреност и добра защита на екипажа. Но Мъск наскоро деактивира дистанционно киберкамиона. Това не е мъжка постъпка. Наложи се да го изтеглим на буксир. Защо така, Илон? Така ли се прави?", негодува Кадиров.

Впрочем припомняме, че Мъск отрече да е дал на Кадиров киберкамион Tesla, наричайки това "невероятен" слух.

Още: Кадиров се хвали, че Мъск му дал киберкамион - праща го на война (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес