Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев връща левскар на "Герена"! Левски кани стар познайник през зимата

16 октомври 2024, 10:31 часа • 1016 прочитания

Българският гранд Левски ще опита да си върне полузащитника Антонио Вутов през зимата, твърди "Тема Спорт". Наставникът на "сините" Станислав Генчев харесва качествата на Вутов още от съвместния им престой в Локомотив София и смята, че той може да засили конкуренцията в халфовата линия на отбора.

Левски отново пожела Антонио Вутов

Вутов бе ключов играч за Станислав Генчев в тима на Локо София през сезон 2022/2023, когато столичните "железничари" се представяха на добро ниво. През този сезон 28-годишната юноша на Левски също играе много добре, като има три гола и три асистенции, след като заформи страхотно дуо с Ахмед Ахмедов.

Антонио Вутов

Антонио Вутов вече има два престоя на "Герена", като е изиграл 72 мача за "сините". Той може да се завърне в Левски през зимата, ако успее да разтрогне договора си със Спартак Варна, където ситуацията не е цветуща. Припомняме, че Спартак остана без финансов благодетел след оттеглянето на собственика Павлин Николов.

Вутов не крие симпатиите си към Левски, като в миналото бе заявил, че "на „Герена“ съм израснал и сините са ми на сърце. Реал Мадрид ми е любимият отбор, а другият е Левски". Иначе Вутов премина в Спартак през лятото, за да заформи тандем с бившия цесекар Ахмедов.

ОЩЕ: Левски в надпревара за 17-годишен талант

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес