Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Десподов: Хейтът на хората е най-малкото, което заслужаваме

16 октомври 2024, 10:21 часа • 536 прочитания

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов заяви, че той и неговите съотборници ще си понесат "хейта на хората" след тежката загуба от Северна Ирландия. "Лъвовете" паднаха с 0:5 в Белфаст в ключов мач от Лигата на нациите, а Десподов заяви, че хейтът на хората е най-малкото, което заслужават след такава загуба.

Подцени ли България тима на Северна Ирландия?

"Не можем да говорим за подценяване. Не сме отбор, който може да си позволи да подценява някой. Трябва да се отърсим от този мач, но ще бъде трудно. Ще си понесем последствията най-вече от хейта на хората, който ще предстои през следващите дни. Най-малкото е това...", каза Кирил Десподов пред bTV при прибирането на отбора на българска земя.

ОЩЕ: Десподов: Срамна загуба, дано не ни свали самочувствието!

Кирил Десподов

Националният отбор ще се бори докрай за първото място

Макар и в късните часове на денонощието, Десподов се спря пред представителите на медиите, за да коментира загубата. "До края ще се борим за първото място. Има още два мача, така че нищо не се знае до последно. Срещу Люксембург и Беларус трябва да дадем най-доброто от себе си и да спечелим", добави още Кирил, който пропусна и дузпа в мача със северноирландците.

В същото време селекционерът Илиан Илиев каза от какво зависи бъдещето му в националния отбор.

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес