Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Асът на Ливърпул след разгрома над България: Знаех, че нещо подобно идва зад ъгъла!

16 октомври 2024, 10:48 часа • 1410 прочитания

Футболистът на Ливърпул Конър Брадли, който бе капитан на Северна Ирландия при разгрома над България с 5:0 в Лигата на нациите, коментира, че е очаквал подобна победа от националния му отбор в близко бъдеще. Брадли заяви, че на тренировки той и неговите съотборници са работили усърдно и подобна победа е била само въпрос на време.

Конър Брадли очаквал подобна победа на тази срещу България

"Наистина съм доволен. Виждал съм ни на тренировки всеки ден и знам колко усърдно работим и колко добре вървят заниманията през последните две седмици. Знаех, че нещо подобно идва зад ъгъла. Беше само въпрос на време. Наистина съм щастлив, че се случи и се надявам да продължим напред", каза 21-годишният Брадли.

Северна Ирландия

Футболистът на Ливърпул бе за първи път капитан на Северна Ирландия на стадион "Уиндзор Парк", а атмосферата със сигурност е направила срещата още по-специална за него. "Специално и привилегия е да мога да нося лентата, особено за този отбор, тъй като всички работят толкова много един за друг."

"Удоволствие е да бъда капитан и напускането на „Уиндзор“ беше наистина специален момент. Настръхнах. Хареса ми. Това е едно от най-големите отличия в живота ми", добави още Брадли, който има 15 мача за Ливърпул и е считан за бъдещ основен футболист на мърсисайдци.

Настроението в българския лагер пък очаквано бе минорно, а Кирил Десподов каза, че "ще си понесем хейта" в следващите дни.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес