Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лафчис: Батков обещава на всички, но до следващия път

23 март 2014, 14:04 часа • 8744 прочитания

Бившият президент на Левски Томас Лафчис обяви, че е против завръщането на Георги Иванов на "Герена". Гонзо е желан от собственика на "сините" Тодор Батков, който иска бившият нападател да бъде новият спортно-технически директор в Левски, но според Лафчис това ще бъде грешка.

"И да се върне Георги Иванов, какво ще направи? Да бъде похабен отново? Това е, което се случи с Илиан Илиев. Ако върнете лентата назад, Батков обещава на всички пълната власт. И на Илиан му бе обещано, че няма да бъде махнат, ще остане до края... И на Георги Иванов преди това му беше обещано, на Наско Сираков му беше обещано. На всички се обещава, но до следващия път", обяви Лафчис пред bTV.

"Подигравахме се на ЦСКА за тяхната 50-годишнина, но те намираха начин да финансират клуба. Дай, Боже, "Газпром" да дойде и да спонсорира първенството или пък Левски. Но това няма оправи нещата. Трябва да се промени структурата на клуба, начинът на финансиране."

"Те твърдят, че харчат по 5 млн. евро на сезон. Ако наистина харчат такива пари, направо да си събират багажа и да си ходят. Един голям клуб, като Левски, ако иска да има успехи, трябва да взима големи имена. На Левски му трябва треньор с европейско име, което могат да си позволят, както виждаме какви заплати се дават на футболистите, и трябва да бъде оставен на спокойствие да работи."

"Много е сложно човек да бъде оптимист в такава ситуация, но съм сигурен, че няма начин да не бъде намерен изход от тази криза, убеден съм, че нещата ще се оправят", каза още бившият вратар.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес