Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кошмар в Косово: Лудогорец катастрофира на старта на Шампионска лига! (ВИДЕО)

11 юли 2023, 23:41 часа • 6578 прочитания

Българският шампион Лудогорец стартира кошмарно участието си в квалификациите на най-силния европейски клубен турнир Шампионска лига. Разградчани отстъпиха на шампиона на Косово Балкани с резултат 0:2 като гост в първи мач от първия квалификационен кръг.

☹️ Край на мача. Победа за Балкани с 2:0 ⌨️ Какво се случи по време на мача 👉...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Вторник, 11 юли 2023 г.

Фалстарт за Лудогорец в Шампионска лига

Срещата започна равностойно, като имаше атаки и към двете врати. В средата на частта обаче Балкани започна да взима превес и да създава все повече голови ситуации. В 30-ата минута дойде и друг проблем за Ивайло Петев - защитникът Аслан фон Витри се контузи и бе заменен от Пипа.

ОЩЕ: Ивайло Петев: Нещо в играта на Лудогорец се счупи... (ВИДЕО)

Натискът на домакините даде резултат в най-неподходящия момент за Лудогорец. Точно преди почивката Балкани откри резултата. Центриране от левия фланг мина през няколко играчи на Лудогорец, а накрая удар на Меритон Кореница рикошира в противников играч и влетя в мрежата.

Балкани - Лудогорец

Лудогорец не показа никаква реакция 

След почивката Лудогорец не показа никаква реакция, въпреки двойната смяна на Петев, а Балкани продължи да играе на висота, вдъхновен от попадението в края на първата част. Така се стигна до втори гол във вратата на "зелените", отбелязан от Зюба с глава в 55-ата минута.

Надеждите остават за реванша в Разград

В средата на втората част Балкани можеше да стигне и до трети гол. Там някъде дойде и първият точен удар на Лудогорец в мача. В игра се появиха и Спас Делев и Раи Насименто, но и те не дадоха нужния импулс на "орлите" в търсене на намаляване на пасива.

Така Лудогорец ще се надява на обрат в Разград в реванша след седмица на 19 юли, когато трябва да заличи пасива си от два гола, ако иска да продължи участието си в квалификациите на Шампионска лига.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Битка за слава и много пари - Лудогорец мечтае за ново чудо в Шампионска лига

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес