Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Херо: Притеснявах се да сменя Стоичков, но той ми каза: "Бате Митко, няма да реагирам!" (ВИДЕО)

16 октомври 2024, 16:08 часа • 1025 прочитания

Известният български треньор Димитър Димитров върна лентата назад и си спомни за работата с Христо Стоичков в националния отбор. Херо призна, че се е притеснявал как ще реагира Камата, ако се наложи да бъде сменен. Носителят на "Златната топка" обаче е успокоил треньора.

Как Стоичков е спечелил Херо?

"Спомням си най-вече контакта ми с Христо Стоичков", отговори Димитров на въпрос за работата с героите от Пеневата чета в интервю за Зала на славата "Христо Стоичков". "Аз бях изключително притеснен и респектиран от неговото име, когато станах треньор на националния отбор", допълни специалистът.

ОЩЕ: Херо си спомни за САЩ 94: Футболът обедини нацията! Нямаше партийни принадлежности (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

"Бате Митко, когато решиш да ме смениш, няма никакъв проблем"

"Притеснявах се от това как ще реагира, ако се наложи някога да го сменя. Стоичков тогава ме спечели изключително много. Обръщението му беше следното: "Бате Митко, когато решиш да ме смениш, няма никакъв проблем. Аз няма да реагирам". След това съм работил и с останалите футболисти. Те са изключително добри момчета и съм нямал проблеми с тях", разказа Херо.

"Зала на славата е уникално място. За пръв път идвам. Мога да се гордея като българин, че имаме такъв човек", завърши Херо, който призна, че е гледал милион пъти гола на Лечков срещу Германия на Мондиал 94 (подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес