Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боримиров: Феновете на Левски и ЦСКА осъзнават опасността от сигнални ракети, дано всичко мине мирно и тихо

16 октомври 2024, 15:12 часа • 359 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров вярва, че феновете осъзнават опасността от сигнални ракети преди голямото дерби с ЦСКА. Той се надява, че всичко ще премине мирно и тихо, без инциденти, за да може вбъдеще да се работи и за намаляване на буферните зони по време на дербитата между "сини" и "червени".

Даниел Боримиров се надява на "мирно и тихо" дерби с ЦСКА

"Надявам се този мач, а и не само този - и следващите, които ще се изиграят между двата клуба, да преминат мирно и тихо, тъй като аз мисля, че всеки един от феновете осъзнава опасността - какво значи да бъде ударен от сигнална ракета и какви ще бъдат последствията от едно такова нещо."

Даниел Боримиров

Спокойствието на трибуните - ключ към намалянето на буферните зони

"Мисля, че ще е добре, ако го разберат това нещо, тъй като могат да се намалят и буферните зони, което да доведе до повече посещаемост на хората от страна на двата клуба", заяви Даниел Боримиров в новия клубен подкаст "Гласът на Левски, а цялото му участие ще бъде излъчено в четвъртък в 16 часа.

Припомняме, че организираните фенове на Левски и ЦСКА си дадоха взаимно обещание да не ползват сигнални ракети на дербито на 19-ти октомври.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес