Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Терзиев с добри новини за градския транспорт: Бонусната система ще влезе в сила от 1 ноември

16 октомври 2024, 16:47 часа • 364 прочитания

Бонусната система в градския транспорт ще влезе в сила от 1 ноември, както бяхме обещали. Новината обяви кметът на София Васил Терзиев по време на брифинг. 

Припомняме, че през февруари Столична община се съгласи да изготви и въведе бонусна система през тази година за плащане на шофьорите в столичния авто- и електротранспорт.

"Както миналата седмица заявихме, работим със синдикатите по споразумение, което да регламентира бонусната система, която беше обещана по-рано през годината. Щастлив съм да споделя, че днес подписахме това допълнително споразумение", каза кметът. 

Столична община си изпълнява съвестно ангажиментите

По думите на Терзиев това е поредният пример, когато Столична община поема ангажименти и много съвестно си ги изпълнява. "Щастлив съм, че въпреки всички инсинуации и опити да се нагнетява напрежение, и този път се справихме с предизвикателствата", коментира Терзиев.

Думите му бяха във връзка с протестите на работещите в столичния градски транспорт миналата седмица. ОЩЕ: Ще има ли бонусна система в градския транспорт? Кметът Терзиев отговори

 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес