Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Искри и разногласия между двама шефове на Левски на срещата с феновете

02 април 2023, 16:48 часа • 2069 прочитания

Срещата между ръководството на Левски и феновете не е преминала без спорове, въпреки отсъствието на мажоритарния собственик Наско Сираков. По информация на "Мач Телеграф" по време на срещата, организирана от Националния клуб на привържениците (НКП), е възникнал спор между изпълнителния директор Иво Ивков и председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров.

Срещата, която се състоя в събота (1 април), бе по повод последните разногласия по високите етажи на Левски. Ивков е изказал своята гледна точка пред присъстващите, но Боримиров му се е противопоставил на голяма част от нещата, които е казал.

Двамата са имали разногласия по теми от школата на Левски до основния състав. Боримиров е решил да напомни на Ивков, че по дискутираните теми и ма повече от едно мнение и той не може да претендира, че неговата гледна точка е единствена и правилна.

Феновете на срещата пък останали изненадани от реакцията на Боримиров, който иначе пристигнал заедно с Ивков и старши треньора Станимир Стоилов. И по-рано обаче Даниел Боримиров призна, че няма особено добра комуникация с Ивков.

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес