Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прекалено много знаещ американец е обвинен в убийство

20 октомври 2015, 07:45 часа • 5747 прочитания

Властите на американския щат Уисконсин повдигнаха обвинение в убийство на 50-годишния Хосе Ферейра (Jose Ferreira), след като той се обадил в тв шоу.

В ефира на канала WISN 12 мъжът подробно описал детайлите от изчезването на седмокласничката Кари Ан Йопек от град Милуоки през 1982 година, съобщава Associated Press.

"В историята му имаше толкова подробности, прекалено много бих казал", казал директорът на тв канала Крис Грег. По думите му служителите на телевизията веднага след позвъняването се обърнали към полицията. След като бил задържан, мъжът признал убийството.

13-годишното момиче не се прибрало в дома си през 1982 г. Тялото било открито чак след година и половина, а убиецът така и не бил открит.

По това време Ферейра бил на 17 години, той бил съсед на седмокласничката. Мъжът разказал на полицаите, че блъснал ученичката от стълбите, тъй като тя не поискала да отиде с него в мазето по време на парти.

Както отбелязва The Daily Mail, при падането момичето си счупило врата. По думите на Ферейра той осъществил полов контакт с нея, мислейки, че е в безсъзнание. Като разбрал, че момичето е мъртво, той го погребал под верандата на съседна къща.

"Тя изчезна преди 33 години. Молех се този ден най-после да настъпи", коментирала майката на момичето съобщението за задържането на Ферейра.

Сега Ферейра се намира в затвора на окръг Милуоки в очакване на съдебен процес. Защо е решил да позвъни в тв шоуто, не става ясно.

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес