Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слатински: Борисов каза, че хем няма нищо общо със записите, хем си е взел бележка какво е говорил

24 септември 2020, 14:18 часа • 3093 прочитания

"Най-напред: - Със записите нямам нищо общо, съчинили са ги, имитират ме с актьор, жалка манипулация, лъжа и измама, припомня експертът по национална сигурност Николай Слатински в социалната мрежа фейсбук и допълва:

Сега:

- Записали са ме с незаконни средства, изловиха ме, но за това, което съм говорил си взех бележка..."

Припомняме, че Бойко Борисов се изказа днес пред журналисти по време на инспекция на строителството на магистрала "Хемус" край Буховци, като отправи сериозни критики и обвинения към президента Румен Радев.

"Човек като говори, трябва да си мисли и за себе си. Грешката им беше, че пуснаха клипа в мое отсъствие. Ако е имало пари в едно чекмедже, злато, диаманти... след като касата е пред вратата. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи.

Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. Не случайно само той го повтаря, защото близко негово обкръжение го свърши", каза още премиерът за снимките и видеата от спалнята му в резиденция "Бояна".

Снимките показваха основно нощно шкафче с пистолет отгоре, вътре банкноти по 500 евро, а на един от кадрите в него се виждаха и кюлчета. По-късно анонимно до медиите бе изпратено и видео от спалнята и още общо четири записа с глас като на Борисов.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес