Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Freestyle Motocross в „Сердика Център“

14 юни 2013, 20:21 часа • 25210 прочитания

Утре е почивен ден, който може да организирате в МОЛ „Сердика Център“, където ще станете свидетели на наистина невероятно шоу. Freestyle Motocross е събитие, на което ще видите нещо невероятно: от огромни рамки луди мотоциклетисти изпълняват невероятни скокове на нивото на втория етаж на МОЛ-а, правят си кръгчета по ескалаторите, а фрийстайлърите BMХ ще направят такива неща с велосипед, които ще ви е трудно да повярвате, че може да бъдат направени.

В събота събитието започва с музика и DJ в 11:30 и постепенно оборотите ще бъдат вдигнати със серия от състезания, батъли и пърформанси…. И така цял ден.

Xtreme Freestyle Motocross show 2013 предлага зрелищни фрийстайл скокове и акробатични изпълнения, подготвени специално за събитието.

Гарант за това ще бъдат двама от Атлетите на Red Bull – Ник Франклин и Майкъл Баран.

 

Ник Франклин живее за фристайл MotoX – както се нарича неговата дисциплина. Той винаги пътува, за да покаже вълшебна торба с изпълнения за любопитните да видят на живо неограничени човешки способности за летене с мотор и контрол. Възможността да прави демонстрации дължи на Red Bull X-Fighters – с редовни световни обиколки. Ник е иноватор в спорта и е водещ атлет на Нова Зеландия от много години, със солиден опит като фристайл мото крос състезател, който разполага с огромен брой умения и техники.

 

Момчето Майкъл Беран - Бари e eдин от най-успешните атлети в категорията фристайл BMX. Роден през 1989 в Чехия, той казва: „Появил съм се на белия свят, за да правя нещо, и избрах BMX-а. Философията ми – не бъди сянка на някого, бъди оригиналът.”

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес