Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цитиридис: Среден пръст срещу Костадинов би изглеждал така (ВИДЕО)

25 февруари 2022, 23:03 часа • 30197 прочитания

Водещият на вечерното шоу по bTV - Николаос Цитиридис показа как би изглеждал среден пръст към лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов по време на днешния епизод на предаването.

Причината - ситуация, която се разви по-рано тази седмица в Народното събрание. По време на дебатите по приемане на обща позиция на парламента за войната в Украйна, депутатът от "Възраждане" Искра Михайлова се оплака, че колегата ѝ от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта е показал неприличен жест към Костадинов.

"По време на изказването на д-р Костадинов в залата беше показан неприличен жест, който не отива не само на Народното събрание, на темата, която обсъждаме, въобще на възпитанието, което трябва всеки един от нас да показва не само тук, а навсякъде", коментира Михайлова от парламентарната трибуна.

Депутатката обясни, че не помнела името на колегата, показал неприличния жест, но той бил известен като Ицо Хазарта.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев ("Продължаваме промяната") веднага наказа своя съпартиец със забележка след сигнал на народната представителка Искра Михайлова от "Възраждане".

По време на "Шоуто на Николаос Цитиридис" тази вечер водещият преразказа ситуацията и добави:

"Аз смятам, че няма как да знаем дали това е истина. Опитът ми показва, че среден пръст срещу Костадин Костадинов би изглеждал така", каза Цитиридис, след което показа жеста, който обаче беше цензуриран с шеговита картинка.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес