Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте колко слаба е била Ирина Тенчева (СНИМКА)

20 януари 2022, 14:55 часа

Ирина Тенчева се оплака, че заради пандемията от коронавирус е качила близо 8 килограма, но е твърдо решена отново да влезе във форма. Половинката на телевизионния продуцент Иван Христов разкри, че от 16 февруари ще спазва популярния Житен режим на Петър Дънов.

Ирина, която е майка на три деца, също така качи снимка в Instagram от по-слабия си период.

ВИЖТЕ Я ТУК!

"С тази снимка си напомням, че времето, когато тежах с около 8 килограма по-малко е на един ковид разстояние. А на вас напомням, че до началото на същинския Житен режим за 2022 остава точно месец (16 февруари!!!) и ако ще го правим заедно, ще е хубаво леко-леко да се подготвяме за него.

Допълвам уточнение. Много хора приемат за начало на житния режим датата 18 февруари 2022 година, както е посочена в един от сайтовете на последователите на Петър Дънов. Идеята е, че Луната трябва да е в разпад, т.е. да намалява след Пълнолуние. 16 февруари е Пълнолуние и е дата, която препоръчва един от големите (поне за мен) авторитети от братството, който е познава в детайл насоките, оставени от Дънов и лично практикува вече много години. Аз ще стартирам с тях."

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес