Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чувствам се благословена: Ромина Тасевска разказа за чудесата и катаклизмите в живота си

25 октомври 2024, 13:08 часа

Ромина Тасевска, която в момента води предаването "Съдебен спор" по NOVA, разкри, че е силно вярваща. В поредицата "Тук и сега" на Деси Банова бившата "Мис България" разказа кога Господ и вярата са ѝ помогнали, кои са чудесата в живота ѝ и как поддържа истинската любов със съпруга си - футболиста Дарко Тасевски.

За вярата

Телевизионната водеща разкри, че тежък инцидент я е провокирало да си направи татуировка с надпис, който буквално преведен означава "Аз принадлежа на Бог". "Много е важно да сме благодарни на това, което имаме и да вярваме, че заслужаваме да бъдем тук, и да даваме максимално най-доброто за всички около нас… Имаше един момент в живота ми, в който се учех на ново да ходя, в който видях ужаса в очите на майка ми, за което много ѝ се извинявам, че съм ѝ го причинила. Имала съм си своите катаклизми" - сподели Ромина. Тя обясни, че наистина силно вярва в Господ.

Още: Мария Илиева показа прекрасната си дъщеричка София (СНИМКИ+ВИДЕО)

За чудесата и щастливия живот

"Когато има истинска любов, когато влезеш в едни отношения по правилния начин, нещата се получават" - разказа за личния си живот футболната съпруга. Тя призна, че да има три деца е благословия.

Ромина сподели, че е доволна от живота си и не иска нищо да се променя, а само да надгражда себе си. А като най-голямото чудо в живота си посочи любовта, която е открила в лицето на съпруга си.

Още: Има ли нов мъж до себе си Саня Борисова? (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес