Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След удар в лицето: Доведеният син на Иван Христов завежда дело срещу Емил Каменов (ВИДЕО)

25 октомври 2024, 16:26 часа

Доведеният син на Иван Христов обяви, че е завел дело срещу Емил Каменов. Причината е физическа агресия, случила се в онлайн предаването "Къщата на инфлуенсърите".

Емил Каменов стана известен на зрителите след участието си в телевизионния формат "Къртицата", чиито изпълнителни продуценти бяха Иван и Андрей.

Физическа агресия

Емил Каменов влезе като гост-участник в "Къщата на инфлуенсърите", където един от участниците е и Спас Сарачинов. Заради лошо поведение на Каменов спрямо едно от момичетата в предаването, Спас заяви, че не одобрява постъпката му и това не е мъжко поведение. Реакцията на Каменов бе неочаквана - силен шамар през лицето на момчето и реплика "Виде ли? Ето ти агресия".

@influhouse Ето и ситуацията... Обявяваме се против насилието, то няма място нито в предаването, нито където и да е! @spas_sara ♬ original sound - Къщата на инфлуенсърите

В специално обръщение в социалните мрежи Спас заяви, че първото нещо, което е направил, след като е навършил 18 години, е да заведе дело срещу Емил Каменов, защото смята, че не трябва по такъв агресивен начин да се решават проблемите. Младото момче иска да покаже на хората, че не е нужно да ставаме лоши и тормозът в каквато и да е форма е недопустим.

Повечето потребители в интернет подкрепят Спас и заклеймяват постъпкатата на Каменов, но се срещат и такива, които смятат, че момчето се лигави и заслушава малко "твърда ръка", с която да влезе в правия път. От предаването "Къщата на инфлуенсърите" също се обявиха против насилието.

Още: Емо Каменов разтърси мрежата: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес