Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Светът е за двама - единият излишен

25 октомври 2024, 22:22 часа • 884 прочитания

Добре че американските избори за президент не са като нашите парламентарни през 5-6 месеца - светът щеше да полудее окончателно от такава нестабилност в най-важния геополитически субект, САЩ.

В този грандиозен момент, когато на американските избори се решава посоката на световното развитие, ПРАС-ПРЕС подготвя милионите си читатели за близкото бъдеще - какво да очакваме при победа на Доналд Тръмп и какво да очакваме при победа на Камала Харис, народе???!

1. Светът при Доналд Тръмп

При Доналд Тръмп Съединените щати ще се завърнат към изконните си робовладелски ценности и ще се сложи край на репресиите срещу Белия хетеросексуален мъж. Разнокожите джендъри по света няма да беснеят над бащино огнище, но ще могат да работят като анти-джендър активисти, което е същото.

Тръмп ще върне свободата на словото в САЩ, като направи Илън Мъск министър на информацията и администратор на личните данни на всички хора по света, за които Мъск има данни.

Тръмп ще засили чувството на американците, че Америка е тяхна и ще построи голяма Китайска стена с Мексико. Стената ще я строят нелегални китайци, за които дори Мъск няма данни.

Тръмп също така ще обяви задължителен мир по целия свят. Мирът ще се въвежда поетапно, като се започне от Украйна. Тук вече сме излагали Мирния план, според който Тръмп ще натиска и Путин, и Зеленски чрез обемите в доставките на американско оръжие - и така ще принуди двете страни към компромиси и примирие. Приемаме, че това ще се случи - възможно е месец-два след изборите в Америка да се договори някакво леко фалшиво примирие в Украйна.

Ние обаче знаем още един таен лост на Тръмп в отношенията му с Руската федерация!

За да направи Путин по сговорчив, Тръмп ще му подари Аляска, но само до края на мандата си. Така за 4 години (или докато Тръмп е президент) Путин ще притежава номинално най-северните американски земи и ще си прави тържества на Червения площад как старата Аляска се връща в родния пристан. И ще се умилява от тази сантиментална мисъл, докато трупа оръжия за следващата военна кампания. Защото евентуалното украинско примирие няма да продължи дълго. Путин ще глътне въздух и ще продължи.

В съдебната система на САЩ предвиждаме рязко увеличение на делата срещу семейство Байдън за сметка на тези срещу Тръмп. И даже знаем, че Сторми Даниелс вече е сядала в скута на Пеевски, който ѝ предал порно-компромати за Хънтър Байдън. Но сътрудничеството на Пеевски и неговите нотариуси в САЩ зависи, разбира се, от движението по санкциите Магнитски.

2. Светът при Камала Харис

Със Камала Харис светът ще продължи да се джендъризира, в Америка и околните села ще продължи терорът срещу Белия хетеросексуален мъж.

Преди всичко Сторми Даниелс ще осъди окончателно Доналд Тръмп и ще спечели толкова милиони долари, че ще се главозамае от успехите и ще си изхарчи парите по млади продуценти.

Войната в Украйна ще продължи както досега - според инициативата на Путин и според сложното съотношение между западна помощ, военна корупция и воля за съпротива на украинската нация.

По отношение на Магнитски Гай Държавният департамент при Камала ще продължи политиката на утвърдената доктрина “от санкции към евроатлантизъм” - колкото повече магнитизираш Пеевски, толкова по-евроатлантически става корпусът на Корпулентния.

В света на спечелилата Камала Нешка Робева докрай ще се бори за биологическите си права и няма да позволи да ѝ сменят пола. Макар че обективно никой няма да иска това от Нешка, тя пак ще блъска по масата с паламарката си, ще привежда цитати от Ванга, всячески ще се противопоставя и никога на никого няма да разреши да промени дори милимунда от съзнанието и биологията ѝ на Жена.

 

Автор: Г-н Балев, Прас Прес

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес