Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ли е победителят в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

02 октомври 2024, 15:05 часа

Както обикновено за финала на всеки риалити формат се говори още в началото на новия сезон. Интересът към екстремните предавания е голям и зрителите вече започнаха да избират своите любими участници. А според информация в публичното пространство вече се знае кой ще е победителят в "Игри на волята" 6. 

Още: Участници от Survivor разтърсиха "Островът на 100-те гривни" (СНИМКИ)

Отново мъжки финал

В мрежата се говори, че финалната битка на тазгодишния сезон отново ще е изцяло мъжка, а жена няма да има сред последните трима на арената. Различни източници споделят информация, че вече е ясно кой е големият победител. Твърди се, че наградата отива при 22-годишния шампион по калистеника Добрин Добрев, който е част от племето на Гордите.

Снимка: Игри на волята: България/Facebook 

В публичното пространство се носят слухове за развитието на сезона, че именно Добрин ще извоюва много победи за своя отбор. Очакваме да разберем дали това е така в следващите епизоди на предаването.

Още: Изненадващ обрат в капитанската битка на "Игри на волята" (СНИМКИ)

Сред останалите финалисти се спрягат имената на Георги Гешев и Раду Сулеак. Официално това не е сигурно и не е потвърдено. Предстои дълго  време до финалните епизоди на риалити формата, очакваме да разберем как ще се представят играчите в следващите битки и кой ще грабне голямата награда. 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес