Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Есенна разходка в Ciela: книги, музика и вдъхновение

02 октомври 2024, 16:53 часа • 332 прочитания

Новата учебна година вече започна. Улиците, парковете и училищата кипят от енергия, вятърът носи прохлада с всяко утро, а листата бавно застилат света около нас. Във въздуха се носи усещане за промяна. Всичко това може да значи само едно: есента официално е тук. И макар че носталгията по лятото още ни оставя леко горчив привкус, есента носи със себе си уют и спокойствие, топли чайове и дълги разходки, жажда за нови знания и открития. И какво по-добро място, където да се насладим на чара на първите есенни дни от приветливата атмосфера на една добра книжарница?

Кой е нашият категоричен избор? Без съмнение това е Ciela: една от най-големите книжни вериги в България с 19 обекта в цялата страна. Техните книжарници винаги ни очароват не само с уют, гостоприемство и внимателно обслужване, но и с невероятно изобилие от артикули. Всеки сектор – книжен, музикален, канцелария и подаръци – е подбран с грижа и внимание към клиента. Без значение какво търсите, в книжарници Ciela всеки е добре дошъл.

За ученика

Ако си мислите, че най-голямото нещо на света е синият кит, Великата китайска стена или Тихия океан, то грешите: всъщност е една средностатистическа ученическа раница. Децата се нуждаят от най-различни ученически пособия – тетрадки, папки, класьори, несесери, кутии за храна, моливи, линийки, острилки, блокчета за рисуване, гумички, химикалки с гумички… Списъкът е безкраен, попитайте който и да е родител на първокласник. Въпросът е къде да намерим всички тези неща, без да прекараме часове в обикаляне, и то на достъпни цени? Отговорът е: в книжарници Ciela. Тук всеки родител и ученик може да открие всичко нужно за една успешна учебна година, включително и пълния набор от учебници, тетрадки и помагала от 1-ви до 12-ти клас.

 

За заклетия читател

Дори да посещавате Ciela по съвсем друга причина, няма как да не се спрете поне за момент и да разгледате книгите. Да се изгубите сред страниците и натежалите рафтове, докато не откриете онова заглавие, без което просто няма как да си тръгнете. Тук изборът винаги е толкова богат, че понякога е невъзможно се ограничим само до една книга. Тогава се примиряваме, разделяме се с част от заплатата си и излизаме доволни от книжарницата с две торби, пълни догоре. Някои от обектите на веригата разполагат и с уютни кафенета, в които можете да се настаните удобно и да се радвате на новите си книжни придобивки с чаша горещо кафе или чай в ръка.

А ако искате да упражнявате езиковите си умения или пък книгата, която търсите, все още не е преведена на български, отново сте на правилното място – Ciela предлага голяма селекция чуждоезикова литература. Можете да намерите интересни заглавия на английски, руски, немски, испански и японски език, както и учебници, сборници и готварски книги.

И за всички останали

А дори и да нямате повод да минавате през Ciela, ви препоръчваме да се отбиете въпреки това. Ще намерите много повече от книги и учебници – тук вдъхновението кротко се спотайва по ъглите и само чака правилният човек да го открие. Може би ще се спрете пред музикалния раздел и ще попаднете на CD на любим изпълнител или пък грамофонна плоча, която търсите от години. Може би сте фен на пъзелите и настолните игри или ви трябва нов книжен аксесоар. А може би просто от часове обикаляте магазините в търсене на подарък за близък и мисията вече ви се струва невъзможна. В книжарницата ви очаква впечатляващо разнообразие от артикули – подаръчни ваучери, луксозни пишещи средства, плакати, чаши, комплекти за шах или табла, диамантени гоблени и плюшени играчки. А за местата, в които няма книжарница Ciela, на разположение е онлайн магазинът Ciela.com, от който можете да поръчате бързо и лесно от всяка точка на страната и чужбина и да се възползвате от много атрактивни предложения. В Ciela изборът на хубави книги и подаръци е лесен и няма как да не откриете нещо подходящо.

Лидия Найденова
Лидия Найденова Отговорен редактор
Новините днес