Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нана Гладуиш обратно в България, но по неприятен повод (ВИДЕО)

02 октомври 2024, 14:01 часа

Известна телевизионна водеща Нана Гладуиш публикува емоционално видео в социалните мрежи, от което стана ясно, че вече повече от три месеца е в България. Тя засегна темата за Световния месец за борба с рака на гърдата и разказа за неотдавнашната тежка сърдечна операция на съпруга ѝ. 

Още: Любов и вълнение в "Гласът на България". Вижте защо Иван Лечев се разплака (СНИМКА)

Какво сподели Нана

"Знаете - не живея само в България, а и на други места по света, но последните месеци се наложи да остана в България повече от три месеца. И това за мен колкото и да беше добре и приятно, за съжаление поводът не беше такъв. На мъжа ми трябваше да му направят тежка сърдечна операция, тъй като се оказа, че е преживял инфаркт" - сподели Нана. 

"Организмът му направи естествен байпас и така той оцеля" - обясни Гладуиш и уточни, че благодарение на лекрската грижа сега той се възстановява. Тя наблегна на значението на редовните здравни прегледи, тъй като състоянието на съпруга ѝ е било открито по време на рутинен преглед.

"На 1 октомври бих искала да благодаря на всички, които помагат на мен и моето семейство, така и на всички вас да продължаваме живота си здрави и с високо вдигната глава", написа Нана Гладуиш към видеото в социалните мрежи.

Още: Изумителна промяна: Дънди отслабна драстично (СНИМКА) 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес