Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първи оплаквания от iPhone 6 Plus

24 септември 2014, 09:41 часа • 58237 прочитания

Потребители на новия смартфон iPhone 6 Plus се оплакват във форумите, че телефонът се огъвал след продължителен престой в предния джоб на панталони, докато човек седи, съобщи тенхоблогът MacRumors.

При представянето на iPhone 6 Plus, 9 септември т.г., бе наблегнато на факта, че той е по-тънък от своя предшественик iPhone 5S. Някои потребители обаче вече са недововолни. Ето какво разказва един от тях:

"Вчера излязох от вкъщи в 10 часа сутринта и сложих iPhone си в предния джоб на панталоните. Шофирах в продължение на четири часа, после ми се наложи да чакам… След това се върнах обратно – отново 4 часа шофиране. По този начин телефонът ми стоя в джоба около 18 часа, като предимно бях седнал."

След това потребителят показва снимка, на която смартфонът му изглежда леко деформиран.

Подобна история е публикуване и във френския форум MacBidouille, където се обсъждат продуктите на, съобщи Mashable.

Доколко е достоверна информацията, представена от потребителите ,за сега не е ясно. Известни са случаи, когато продукти на популярни производители стават жертва на шеги в мрежата. До момента от Apple не са коментирали информацията.

Според Mashable смартофините на конкуренти на Apple вече са се сблъсквали с подобен проблем.

Доброжелатели съветват потребителите да не проверяват потенциалната „гъвкавост” на придобивката си, както и да вадят устройството от джоба си преди да седнат зад волана или в друга ситуация, която предполага продължително седене.

 

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес