Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изумителен Григор сътвори точката на Laver Cup, остави Федерер в захлас (ВИДЕО)

20 септември 2024, 21:55 часа • 2673 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров сътвори уникална точка по време на турнира Laver Cup. Българинът успя да спечели невероятно разиграване в двубоя си срещу Алехандро Табило, и то в много ключов момент от срещата.

Григор Димитров с феноменално разиграване на Laver Cup

Григор и Табило влязоха в тайбрек в първия сет, а чилиецът успя да поведе с 2:1 точки. Последва много дълго и атрактивно разиграване, в което българинът успя да направи невероятен удар с гръб към мрежата. Табило обаче намери начин да достигне до късата топка.

Григор Димитров Лейвър Къп

Алкарас и Циципас поздравиха Гришо, Федерер го аплодира

Последва нов фантастичен удар: Григор направи контрапие, с което хвана Табило в крачка. Българинът спечели ключовото разиграване, а неговият отбор не сдържа радостта си и се притича до корта, за да го поздрави. Първи го поздрави Стефанос Циципас, а малко след него дойде и Карлос Алкарас.

Стефанос Циципас Карлос Алкарас Григор Димитров

На трибуните пък бе и швейцарският маестро Роджър Федерер, който също остана в захлас от показаното от Григор. Той аплодира играта на българина, усмихвайки се на това, което видя от трибуните. Вижте невероятния момент за Гришо във видеото:

ОЩЕ: Григор Димитров прегърна идола си: "Бейби Федерер" и Роджър Федерер се срещнаха (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес