Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мая Манолова: Не искаме постове, а политики за хората и ревизия на Борисов

16 юли 2021, 20:40 часа • 2922 прочитания

"Не искаме постове, позиции, участие в едно стабилно правителство." Това написа лидеръът на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова във Facebook.

"Приоритет на правителството трябва да станат политиките за повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, незабавна подкрепа на малките и средни фирми след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и семействата, съдебна реформа и ревизия на управлението на Борисов", написа още тя.

Ето и целия й пост: "Подкрепям усилията за постигане на консенсус около правителство на промяната и дълбоки реформи, защото това очакват хората. И именно стабилно правителство Борисов разчита да не се случи. Не искаме постове, позиции, участие в едно такова правителството. Подкрепата ни ще се обуславя от политиките, важни за хората и за протестиращите по площадите месеци наред. В парламента разумен, открит и спокоен разговор предстои да се проведе. Хората очакват това от нас. Както и моделът Борисов да бъде спрян устойчиво. Политиките, за които настоявам да станат приоритет на правителството, са повишаване на доходите, преизчислявяне на пенсиите, незабавна подкрепа на малките и средни фирми след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и семействата, съдебна реформа и ревизия на управлението на Борисов. Разговорът за тях трябва да се проведе".

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес