Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В неделя: Две зодии казват "Довиждане" на миналото и получават така желаното богатство

12 май 2024, 06:05 часа

Свободата се определя от способността да бъдете това, което трябва да бъдете, без да позволявате на условности или страхове да диктуват избора ви. Тази вътрешна свобода на автентичността отваря пътя към това да изграждате живота си около това, което е в най-голяма хармония с душата ви и което чувствате, че е изпълнено с енергия.

Още: 5 зодии, за които 2023 ще е годината на ИЗОБИЛИЕТО

Изобилието работи по същия начин. То се излъчва на висока вибрация, така че е по-лесно да привлечете това, което искате, и да проявите това, което желаете - щом сте на една и съща честота. Така започва вашето освобождаване, за да живеете какъвто живот мечтае сърцето ви.

Позволете си не просто да търсите свобода под въздействието на енергията, но и да я заявите, за да се превърнете в човека, който може да живее изобилния, невероятен живот, за който мечтаете.

Стрелец

Бъдете толкова отдадени на успеха си, че нищо и никой да не може да ви попречи да осъществите съдбата си. Дълбоко в душата си знаете, че сте предназначени за повече в този живот и имате божествена цел, която сте призвани да изпълните. Това вътрешно познание е част от вашата автентична истина и божественото ръководство, което ви свързва с по-голямото изобилие в живота ви. Но за да постигнете това, трябва също така да сте готови да поемете по своя път, оставяйки зад себе си това, което не е предназначено за вас и да почитате мечтите си за успех преди всичко.

В неделя е възможно да откриете, че има неочаквани промени, заради които може да работите по-отдалечено или в различно работно време, но като се отдадете на тези промени, ще можете да се наслаждавате повече на своя живот като цяло. Нормално е понякога да нарушавате така наречените правила, особено ако това означава, че не просто работите за успеха, а сте в състояние да процъфтявате в изобилие.

Риби

Единствената гаранция в живота е, че той няма да протече по план, но когато започнете да виждате как Вселената винаги работи за вас, можете да се усмихвате с благодарност, когато събитията се променят по неочакван начин. Тази идея, че съдбата ви е много по-добра от това, което бихте могли да си представите, е особено вярна в романтичния ви живот, където научавате, че това, което сте си мислили, че искате - може да не е това, от което се нуждаете.

В неделя очаквайте неочаквани предложения или разговори в романтичния ви живот, които могат да ви помогнат да създадете живота на мечтите си. Когато сте достатъчно смели, за да заявите на Вселената какво желаете, можете също така да се почувствате освободени да следвате сърцето си, независимо в каква посока ви води то.

Още: Тези зодии ги очакват 5 години изобилие и успехи

Използвайте енергията, за да сте сигурни, че не позволявате идеите или предубежденията на другите да определят избора, който правите в романтичния си живот. Позволете си да зачитате какво или кого искате в живота си, а след това бъдете толкова уверени, че нищо друго няма значение, освен споделената любов. По този начин ще се подготвите за неочакваните предложения и разговори, а те са свързани с това да бъдете свободни да кажете „да“ на любовта, за която винаги сте мечтали.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес