Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Студенти работят на Мондиала за здравна осигуровка и храна

08 май 2014, 15:14 часа • 2798 прочитания

Бразилски студенти се уредиха да трупат опит, без да получават заплата и работят като доброволци по организацията на световното първенство по футбол.Месец преди старта над 1000 души хвърчат като пчелички.На техният труд ще се разчита, за да няма организационни издънки по време на шампионата. Студентите нямат заплати, но пък са доволни от другите придобивки. Получават здравни осигуровки, униформи, храна, транспорт и дори сертификат за участие в организацията.

Органидационният комитет е наел компания, която ще е домакин на партито след церемонията по откриването. Председателят Алан Цимерман разкрива, че над 1200 души ще работят по време на събитието - производството и хореография на откриването. От тях, 60 % са доброволци.

"Ние работим върху обучението на таланти, за да оставим наследство за страната. Бразилия има много талантливи хора, но може би им липсват технически умения. Например, ние не разполагаме с достатъчно време, за да се намерят добри професионалисти в ходенето на кокили. Вие трябва да ги обучавате ", каза бизнесменът. За да оставят знания за вбъдеще организаторите на церемонията са наели експерти, които да предават знания и опит в стайлинга и грима на местните.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес