Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шави: Най-лошите дни в живота ми са били като треньор на Барса

08 март 2023, 13:28 часа • 1441 прочитания

Треньорът на Барселона Шави Ернандес направи интересно самопризнание, като заяви, че най-лошите дни в живота му са били именно като наставник на каталунците. Младият специалист бе гост на градския съвет в родния му Тераса, където говори пред местните жители. Той призна, че е приел поканата на „балугранас“, тъй като винаги е бил фен на отбора.

Шави обаче е категоричен, че в много случаи не си заслужава да си треньор на Барселона. Той изтъкна, че около работата му получава много критики и обиди и това се отразява негативно на семейството и децата му.

„Постоянно съм съден и критикуван. Това е трудно. Имам семейство и малки деца. Има много моменти, в които не си заслужава да си треньор на Барселона. Много е трудно, когато ти кажат, че не си достатъчно добър, или че нямаш необходимия характер".

"Понякога не разбираш за критиките. Тогава някой приятел ти се обажда и ти казва, че те разкъсват някъде. Най-лошите дни в живота ми са били като треньор на Барса. Много пъти съм се питал дали си заслужава. Финансово нищо не ми трябва, но съм фен на Барселона и искам да помогна на клуба“, каза младият треньор.

Вчера пък стана ясно, че Барселона иска да привлече нападател на Ливърпул.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес