Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Леверкузен пак го направи! "Аспирините" избухнаха в края и триумфираха в 7-голово шоу (ВИДЕО)

22 септември 2024, 18:32 часа • 410 прочитания

Байер Леверкзуен постигна изключително драматичен успех с 4:3 у дома над Волфсбург в интригуващ двубой от четвъртия кръг на Бундеслигата. "Аспирините" триумфираха благодарение на Виктор Бонифейс, който реализира победния гол в третата минута от добавеното време на срещата.

Възпитаниците на Шаби Алонсо за пореден път завоюват трите точки в последните секунди. Те го направиха неведнъж през миналия сезон, а още в първия кръг на настоящата кампания надвиха Борусия Мьонхенгладбах с 3:2 с попадение в 101-вата минута. Байер се намира на втората позиция в класирането с 9 пункта.

OЩЕ: Машината на Алонсо прегази Фейенорд! Турци носят победата на Бенфика (ВИДЕО)

Байер Леверкузен

Байер Леверкузен победи драматично Волфсбург

Волфсбург откри резултата още в петата минута, когато Норди Мукиеле прати топката в собствената си врата. Малко по-късно Флориан Вирц възстанови паритета, а в 32-рата минута Йонатан Та засече центриране на Алехандро Грималдо и осъществи пълен обрат. Това обаче не беше всичко за първото полувреме.

Бонифейс донесе победата на "аспирините"

Себастиан Борнау и Матиас Сванберг се разписаха в рамките на десетина минути и върнаха аванса на Волфсбург. В началото на втората част Пиеро Инкапие изравни резултата. Възпитаниците на Шаби Алонсо се втурнаха в нападение. В 88-ата минута Яник Герхард получи директен червен картон, което даде числено преимущество на Леверкузен. Те се възползваха от него в 93-тата минута, когато Бонифейс демонстрира съобразителност в наказателното поле и донесе победата на "аспирините".

ОЩЕ ОТ БУНДЕСЛИГАТА: Байерн Мюнхен вкара 20 гола за 7 дни! Френски талант блести срещу Вердер (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес