Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В няколко публикации: Галатасарай се подигра брутално с Жозе Моуриньо (СНИМКА)

22 септември 2024, 16:41 часа • 452 прочитания

Галатасарай "захапа" по брутален начин старши треньора на Фенербахче Жозе Моуриньо. След успеха си в голямото дерби на Турция от "Джим Бом" взривиха социалните мрежи с подигравки към Специалния и "жълтите канарчета". "Лъвовете" дори изобразиха плачещо лице на португалския наставник върху корица на книгата "Ревящия".

От Специалния до Ревящия: Галатасарай се подиграва с Моуриньо

Заглавието на "творбата" е препратка към прякора на Моу - Специалния. „Докато четете, ще останете възхитени от психологическите игри, които се правят. Той е истински майстор на хленченето! Психозата, която авторът изживява заради картoните, хем ви кара да се смеете, хем да се замислите", започва описанието на задната корица.

ОЩЕ: Ценният съвет на Жозе Моуриньо към Станислав Генчев

В Турция владеят сатирата

"Авторът умело отразява предоставените му привилегии с огледален ефект. Той успешно съчетава възприемането на реалността с фантастичния си свят. Плачещият човек. Ще придобиете съвсем различна представа за линиите на терена. Дори до степен да забравите футбола...“, продължават с осмиването от Галатасарай след успеха срещу Фенербахче.

Осмяха и "Вселената на Моуриньо"

Друга публикация на фейсбук страницата на "Джим Бом" е клип на канарче в кафез, което препраща към прякора на "жълто-сините". Малко по-късно "лъвовете" иронизираха и начина, по който Фенербахче представи новите си попълнения чрез метафората "Вселената на Моуриньо". Изразът бе поправен с "Правилата на Окан Бурук".

ОЩЕ: Специалния взриви Турция: Намекна за шуробаджанащина и подпиране на Галатасарай (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес