Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона се договори с бразилски национал

17 юни 2023, 21:53 часа • 2404 прочитания

Ръководството на Барселона е постигнало договорка с бразилския национал Витор Роке. Това съобщи италианският трансферен гуру Фабрицио Романо в профилите си в социалните мрежи. Според неговата информация шефовете на каталунците са се споразумели с играча на Атлетико Паранаензе относно личните му условия.

Самият футболист иска да продължи кариерата си на „Камп Ноу“ като се очаква в най-скоро време Барселона да стартира официални преговори с колегите си от Бразилия за финализиране на сделката. Каталунците са склонни да платят 45 милиона евро за правата на играча. Той ще получи договор до лятото на 2027 година, а откупната му клауза ще бъде на стойност 100 млн. евро.

🚨🇧🇷 | 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐕𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐑𝐨𝐪𝐮𝐞 Barcelona are advancing in talks to sign Brazilian talented striker Vitor Roque as deal is...

Posted by Fabrizio Romano on Saturday, June 17, 2023

Витор Роке се представи страхотно през последния сезон. 18-годишният нападател изигра 25 мача за Атлетико Паранаензе във всички турнири. В тях той реализира десет попадения и направи още 5 асистенции. Той е оценен на 18 милиона евро.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес