Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият Нострадамус: Катастрофа в Тайван ще даде началото на Третата световна война

17 февруари 2023, 23:32 часа • 8189 прочитания

Мъж, наричан Новият Нострадамус, предсказва, че самолетна катастрофа в Тайван ще предизвика Трета световна война през 2023 година.

Крейг Хамилтън-Паркър, който си спечели именитото прозвище, след като правилно предсказа смъртта на кралицата, предвиди ужасяваща самолетна катастрофа в Тайван, която според него може да доведе до началото на Трета световна война през тази година.

Ясновидецът обяснява как е предсказал инцидент, при който ще се случи или "сблъсък" между две подводници, или катастрофа между два самолета. Пред Daily Star Крейг заяви, че този инцидент ще предизвика много по-голям конфликт, в който ще участват Китай и Русия и ще се превърне в "най-сериозното нещо през следващите две години".

"От известно време казвам, че според мен това ще бъде конфликт за Тайван, който смятам, че ще се случи тази година", казва Крейг, като прогнозира, че мащабът на конфликта може да е доста голям и дори да направи ужасяващата война в Украйна да изглежда малка. "Имам чувството, че това ще бъде сериозен проблем. Украйна ще бледнее по значение в сравнение с това", предаде Mirror.

"Чувствам също, че Русия ще застане на страната на Китай. В крайна сметка обаче всичко се получава добре. Имам чувството, че в крайна сметка се получава един нов Китай, който е разбит на множество държави", предрича Крейг.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес