Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никита Михалков се влошава, твърди руски източник

10 януари 2023, 22:34 часа • 7238 прочитания

Състоянието на световноизвестния руски режисьор Никита Михалков се влошава. Това твърди известният руски информационен канал Mash в Телеграм.

Информацията противоречи на тази, която излезе в канала в Телеграм "Бесогон", който е на Михалков. Там пише, че "можете да научите достоверни новини за моето здраве по същия начин, ако Бог пожелае, от първа ръка - в моя официален телеграм канал Besogon (със синя отметка т.е. верифициран). Искам да кажа, че докато съм в болницата, продължавам да се подлагам на прегледи и да получавам необходимото лечение".

Според Mash обаче, режисьорът е с диагноза идиопатична пневмония т.е. увеличава се зоната на увреждане на белите му дробове. В сравнение с предишни резултати състоянието му се е влошило, въпреки отрицателните изследвания за грип и Ковид, както и комплексната терапия.

Михалков има предсърдно мъждене. Без подходяща помощ той може да получи инфаркт, но това засега е избегнато. Лекарите следят състоянието на пациента и помежду си го наричат ​​истински боец. Заплаха за живота в момента няма, казва Mash.

ОЩЕ: Никита Михалков е в реанимация

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес