Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гиркин: Ако продължим така да воюваме, скоро няма да удържим и Кремъл (ВИДЕО)

18 май 2023, 16:55 часа • 37193 прочитания

Ако продължим така да воюваме, до година няма да можем да удържим и Ростов на Дон. Дори Кремъл с течение на времето няма да удържим. Това каза с явно безпокойство и разочарование бившият силов министър на сепаратистката Донецка народна република Игор Гиркин-Стрелков в поредно свое видео, което се разпространява в социалните мрежи.

"При това настъпление, което те (украинците) провеждат в момента, а те все още не го провеждат така силно, може би ще удържим - всичко зависи от комадването и издръжливостта на войските на този участък от фронта. Но в перспектива, подчертавам, ако продължим да воюваме или по-точно да "спецоперираме" (препратка към "специалната операция", както в Русия наричат войната) както досега, няма да удържим нищо. Дори Кремъл с течение на времето няма да удържим. Нито до годинка Ростов на Дон."

ОЩЕ: Следващата ни война ще е в Казахстан: Гиркин обяви коя е новата военна цел на Русия (ВИДЕО)

"След като вече обстреляха Кремълския дворец, извинете! И ние нямаме никаква реакция на това. Щом даже това не накара президентът като главнокомандващ да изпълни възложените му от Конституцията функции, то какво повече да говорим?", отчайва се Гиркин.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес