Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шокирал Ливърпул на "Анфийлд" пак ще подлага Клоп на тормоз

17 април 2023, 07:45 часа • 6265 прочитания

Английският гранд Ливърпул гостува тази вечер на тима на Лийдс в мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци ще търсят реванш за загубата от този съперник през първия полусезон, когато отстъпиха с 1:2 насред своята крепост "Анфийлд".

Ливърпул търси изход от кризата

Ливърпул няма победа в последните си четири мача във Висшата лига, което уби шансовете на "червените" да се борят за класиране в топ 4. В същото време Лийдс продължава борбата за оцеляването си, като се намира на никак безопасното 16-о място с 29 точки.

Ливърпул - Лийдс Диого Жота

Ще пострада ли Ливърпул и срещу Лийдс?

Лийдс спечели последния си мач срещу Ливърпул, но със сигурност помни и друга среща отпреди година, когато мърсисайдци ги разбиха с 6:0. Нещо такова като представяне ще очаква Клоп от своите възпитаници. efbet дава 1.74 коефициент за победа на Ливърпул, 4.40 за равен и 4.60 за победа на Лийдс.

Ливърпул продължава да е неубедителен в изявите си в защита, а Лийдс е с втората най-силна атака от отборите във втората половина на таблицата с отбелязани 39 гола в 30 мача. efbet дава 1.59 коефициент за над 2,5 гола в мача, а за гол/гол ставката е 1.63.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес