Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Домусчиев: Всички членове на КРИБ са против вдигането на осигуровките

23 януари 2015, 17:59 часа • 29118 прочитания

В рамките на един месец обработихме само 68 молби за членство. Да, действително има бум на желаещи да влязат в КРИБ, призна председателят на организацията и президент на „Лудогорец” Кирил Домусчиев.

Не приемаме всеки, при нас не може да влезе компания, която е в сивия сектор. Важно е да получим документи и доказателства за редовното плащане на задължения към държавата, да има гаранции от поне три фирми, които са вече членове на КРИБ.

Няма банка, която да не е член на нашата организация. ДЗИ също ни е член, много медии – „Стандарт”, „Труд”, „24 часа”, bTV, Нова телевизия, похвали се Домусчиев пред „Лице в лице” на bTV. И отрече, че КРИБ ще оказва влияние на правителството или ще се опитва да става паралелна власт.

Домусчиев изрази недоволство как не се е взело под внимание мнението на КРИБ. Той съобщи, че КРИБ е пуснала анкета сред членовете си и никой от тях не желае увеличение на осигурителните вноски. Нещо повече – на въпрос дали някой ще гласува за партия, която го предава, няма член на КРИБ, дал положителен отговор. Даже служителите на фирмите-членки на КРИБ били против, твърди собственикът на „Лудогорец”.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес