Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Упоритостта е основна черта на тези 2 зодии

30 януари 2021, 10:42 часа

Познавате хора, които са упорити и преследват целите си до край, нали? Те никога не се отказват, докато не получат това, което искат и често са крайни перфекционисти.

Според астрологията, упоритостта е характерна черта на някои определени зодии. Има такива, които винаги държат нещата да се случват по техния начин като в същото време има и друг тип, с който комуникацията е лека и приятна. Но дори повече от зодиакалните знаци да притежават доза упоритост, има 2 зодии, за които тя е основно качество. Ето кои са те:

Телец

Земните знаци се утешават с познатото. Така че, когато се срещате с приятел Телец, очаквайте ... очакваното: при тях рядко се случва нещо ново. Експериментите не са силната им страна. Телците обичат да планират как да прекарват времето си и веднъж направен, планът не може да се промени по никакъв начин. Като фиксиран знак, за Телеца е лесно да се забие в твърди планове и системи от вярвания. Особено след като тези обичайни навици го карат да се чувстват толкова сигурен.

Козирог

Вземете туристическите си обувки. Козирогът вижда живота като планина и е решен да премине през всяка трудна пътечка, докато стигне до върха. Този зодиакален знак постига всичко, което си е наумил, държи на себе си и често си поставя невъзможно високи цели. А стандартът му на живот и изискванията му към другите често са такива, че много малко хора могат да отговорят на тях. И докато земните знаци са изключително самокритични, Козирозите знаят, че те са хората, които могат да взимат най-добрите житейски решения. Самодостатъчността е запазена марка на Козирога. Той няма да позволи на никой да попречи на целите му.

 

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес