Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Татуиран и нацепен: Италиански свещеник побърка интернет (ВИДЕО+СНИМКИ)

06 март 2024, 20:31 часа

Изваяна физика, татуировки и тясна риза. Не, това не е описание на нацепена батка по родното Черноморие. Така изглежда популярният италиански свещеник Джузепе Фузари, които побърка интернет потребителите си не само с необичайния си външен вид, но и с интересния си подход, чрез който предава Евангелието.

Снимка: Giuseppe Fusari/Instagram

Още: Катрин Деньов се оказа с две татуировки на деликатни места (СНИМКИ)

Кой е татуираният свещеник?

Отец Фузари е истинска звезда в социалните мрежи. По прякор Свещеника културист, предвид страстта му към културизма, той полага обет през 1991 г. и служи в епархията на Бреша. Учил е история на изкуството, а в социалните мрежи привлича вниманието с оригиналната си за свещеник визия.

Снимка: Giuseppe Fusari/Instagram

В един от постовете му в Instagram необичайният свещеник пише: "Думите на Исус ни казват нещо дълбоко, че той също е дошъл да доведе Бог да изцели сърцата, тоест човека в неговата дълбочина", казва той. В социалните мрежи неговите проповеди имат истински успех: под тях валят десетки коментари, а в Instagram последователите му наброяват над 58 000, пише "Фокус".

Разбира се, една част от последователите на нацепения свещеник го следват само заради визията му, но това е напълно разбираемо, като се има предвид, че рядко се виждат свещеници, които да изглеждат по този начин и да използват активно и адекватно социалните мрежи.

Интервю: Веселин Замфиров от Bulgaria Tattoo Expo: За татуировките, изкуството и отпадането на стереотипите

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес